024A6607

BLI EN AV OSS

Är du intresserad av att bli en del av Focused Minds? Om du är en driven person med ledarerfarenhet som trivs att driva förändringar med tydliga resultat har du kommit rätt!

VILKA SÖKER VI?

Vi söker dig som har en gedigen ledarskapsbakgrund från arbetslivet men det är också meriterande med annan typ av ledarbakgrund från exempelvis föreningsliv.

De viktigaste egenskaperna är att förstå människor, att kunna ta in information snabbt men framför allt att påverka människor.

Det är inget krav på att du arbetat som konsult tidigare, även om det underlättar. Du kommer bli coachad av en i vårt team som har den erfarenheten och hjälper dig med struktur och metodik.

_A5A1990

VAD KRÄVS

I Focused Minds får du kollegor med stor samlad erfarenhet som drivs av att arbeta med förändringar.

Du blir en del av ett sammanhang och har personer kring dig för ett aktivt utbyte av kunskaper, metodik, som bollplank och men inte minst socialt.

Genom den bredd vi har i gruppen kan vi komplettera varandra på ett bra sätt och på så sätt arbeta i uppdrag som annars inte skulle varit aktuella. Genom det nätverk vi har som grupp bidrar det till att finna intressanta uppdrag.

För oss spelar det mindre roll om du vill vara anställd eller underkonsult. Med hänsyn till bakgrunden på de personer vi söker ser vi att vi måste vara flexibla med anställningsformen, men ser gärna att man blir partner efter en tid om man arbetar aktivt för bolaget.

Är du osäker på om det passar dig? Kontakta oss för ett samtal så berättar vi mer och gör en gemensam bedömning tillsammans med dig.

logga_footer